«

Förvandla din bil till racingbil

Vill du att din nuvarande bil ska se ut lite mer som en racingbil? I så fall finns det flera enkla knep du kan ta till. Börja med att hitta inspiration på nätet om hur en racingbil ser ut så du har något att gå på. Sedan är det bara att sätta igång.

Racingbilar brukar till exempel ha väldigt klara och starka färger för att sticka ut ur mängden. Om du har budgeten kan du alltså satsa på att lacka om din bil i gult, grönt eller någon annan rolig färg. Kanske väljer du samma färg som din favoritförare?

”Det är alltså ett enkelt sätt att få din vanliga bil att se ut lite mer som en racingbil.”

Satsa på coola fälgar

Däcken är en otroligt viktig del av en racingbil och de ska gärna dra blickarna till sig. Ta därför tillfället i akt och införskaffa ett par snygga fälgar som för tankarna till racing. Du kan även satsa på en lite annorlunda färg som till exempel vitt för att din bil ska sticka ut lite extra. Var också noga med att sköta om dem så de håller sig fina så länge som möjligt.

Komplettera med klistermärken

Något som också utmärker racingbilar är att de ofta är fullproppade med klistermärken. Det är alltså ett enkelt sätt att få din vanliga bil att se ut lite mer som en racingbil. Du kan ofta köpa dessa i flerpack och sedan sätta på dem på bilen efter eget tycke och smak. Det kan även kallas för dekal för bil. Är du riktigt ambitiös kan du skapa dina egna motiv.