«

»

När bilen går sönder

Ibland händer det som inte får hända, och bilen ger upp – precis när du behöver den som mest. Det kan vara inför en tävling till exempel, och en bildel – kanske bilens katalysator. Det hände Björn som Dagens Nyheter har skrivits om, och det blev dessvärre en riktigt dyr historia. Så här inleds artikeln:

När Björn Johansson körde sin bil till jobbet vid Linköpings universitet i förra veckan dog plötsligt bilen, mitt i en omkörning i full rusningstrafik. Bärgningsföretagets diagnos var överhettad tändkassett och uppbränd katalysator. Räkningen landade på 8.000 kronor.

Som tur är finns det ju numer lätta sätt att få in pengar när någonting oväntat och jobbigt händer, vilket gör att man kan betala oväntade utgifter. Cashbar brukar vara problemfria och smidiga när det gäller lån som dessa, om du skulle hamna i en liknande situation som Björn kan du kolla in dem här: http://cashbar.se/ Utöver  pengar-problemet, är det självklart jobbigt om ens bil går sönder. För även om det är självklart att man betalar för att den ska må bra igen, är det surt, och någonting som verkligen kan försvåra ens liv tills det är bra igen. Sen är det ju självklart otroligt stressigt när man sitter där i trafiken och inte får igång motorn, en kan ju föreställa sig hur många det måste varit som tutade och hade sig. Som tur är löste det sig någorlunda för Björn, även om han vid nästa bilköp (på grund av de problem han haft med sin bil) kommer att införskaffa sig en bil från en annan modell.